34_image

Borosal (áfonyakivonat) 60 kapszula

Listaár: 3.090 Ft

Cikkszám: DSL-0024 Kategória:

Ha terhes, szoptat, vagy receptköteles gyógyszert szed, ill. egyéb ok miatt áll orvosi felügyelet alatt, célszerű tájékoztatni a kezelőorvost az egyéb kiegészítők bevétele előtt. Aktív hatóanyagok: áfonyakivonat 1000 mg.
Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, HPMC (kapszulahéj), színezék: titánium-dioxid (E171).

Termékleírás

Fáradtak, nehezek és fájnak a lábai? A BOROSAL kapszulák csökkentik panaszait és egyben segítik a jobb látást és annak védelmét.
Az áfonya két legaktívabb hatóanyagcsoportja az antociánok ill. a stilbenoidokhoz tartozó pterostilbene. Az áfonya antociánjai a természet legaktívabb antioxidáns vegyületei közé tartoznak. A pterostilbene pedig segít az egészséges vérzsír- és vércukorszint, valamint az egészséges DNS- szerkezet fenntartásában.
Már ismert az is, mi módon képe s az áfonya javítani a memóriát, helyreállítani az idegi funkciókat az idős agyban.
A Borosal kapszulák természetes, vad áfonyák kombinációi, magas koncentrációban. Ezek a kivonatok a természetes összetevők standardizált mennyiségeit tartalmazzák, hogy a friss áfonya fogyasztásával elérhető maximális egészségügyi nyereséget biztosítsák.
A jótékony egészségügyi hatás fokozása érdekében vad feketeáfonya kivonatot adtak a készítményhez, mely sokkal több aktív hatóanyagot tartalmaz, mint a termesztett áfonya. A Borosal készítmény tartalmaz vad alaszkai fekete áfonyát is, melynek antioxidáns hatása tízszerese a termesztett áfonyáénak.
Nincs megállapított napi beviteli javaslat.
Felhasználás: Vegyen be naponta egy vagy két kapszulát.
A táplálékkiegészítők használata nem helyettesítheti az egészséges étrendet és életmódot. Származási hely: Szlovénia
Forgalmazza: Aszklépiosz Szentélye Kft., 7300 Komló, Március 15. u. 32, www.dermasal.hu

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Borosal (áfonyakivonat) 60 kapszula” értékelése elsőként

X