kristaly

Crystal water chips (Kristálydarabok víz energetizálásához)

Listaár: 3.690 Ft

Cikkszám: DSL-0001 Kategória:

Töltsd fel ivóvizedet a kristályok energiájával! A kristályok és ásványok rezgéseivel gazdagított víz erőteljesen ösztönözi természetes képességünket az önmeditációra, pozitív hatást gyakorol testi –és lelki jólétünkre.

A kristályvíz ellátja szervezetünket ásványi anyagokkal, így erősíti teljes energiarendszerünket.

Termékleírás

Hegyikristály-rózsakvarc-ametiszt-aventurin-narancs kalcit
Használat előtt alaposan tisztítsd meg a kristályköveket. Tedd a kristályokat egy kancsó vízbe, és hagyd benne 3 órán át.

A kristályok élővé varázsolják a vizedet. 14 naponta tedd a köveket napfényre, így a kristályok energiája újból feltöltődik.
A kristályok a kozmikus világ rezgéseinek a hordozói, rezgésükkel energiát tudunk átadni, közvetíteni vagy harmonizálni, így fejtik ki gyógyító hatásukat.

A kristályok, különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket különböző energiákkal töltik fel, védik, a belső energiaáramlást szabályozzák.
A kristályok rezgési frekvenciája az elemi összetevőiknek megfelelően különböző, és így a szervezetünk különböző pontjain képesek rezgéseikkel az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát visszaállítani.

A gyógyítás mechanizmusát, végeredményét a szervezetben előforduló valamennyi életfolyamatért illetve jelenségért felelős ásványi anyag és kristályszerkezet kölcsönös együtthatása adja meg.

Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak.

 

Hegyikristály
A hegyikristály testi gyógyhatása:
Vesebetegség, pajzsmirigy működési zavarok, gyomor és epebántalmak, emésztési problémák, puffadás.

Hűtő hatása révén gyulladásokra, lázcsillapításra és női alhasi, menstruációs problémákra is hasznos, valamint éjszakai izzadás, hidegrázás ellen.

A hegyikristály lelki hatása:
A japánok és a buddhisták a béke és a harmónia, valamint a tisztánlátás megőrzésére használták, csiszolt gömb formájában a szobában, vagy amulettként viselve. Szellemi munkához tegyünk magunk mellé az asztalra hegyikristályt, így fokozva a szellemi ellenálló és teljesítőképességet. Rossz álmok elűzésére a hegyikristályt viseljük éjjel is magunkon, vagy tegyük a párna alá. Fáradtság ellen a homlokunkat, a harmadik szemet érintsük meg vele.
A hegyikristály a lelki blokkok oldásában is segít, tiszta gondolatokat, tiszta érzéseket hoz, megszabadít a zavarodott és negatív erőktől. A tiszta értelem és érzések köve, így párkapcsolatban, baráti, vagy szakmai kapcsolatban is segít.

 

Rózsakvarc
A rózsakvarc és a csakrák

A rózsakvarc a szívcsakra működésére van kedvező hatással.

A szívcsakra a 7 csakra középső tagja, a mellkas közepén, szívtájékon helyezkedik el. A szívcsakra az anyagi és a szellemi világ közötti híd. Hozzá tartozik a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás.

A belső elválasztású mirigyek közül a csecsemőmirigy működéséért felelős, testrészek közül a szív, mellkas, mellüreg, tüdő tartoznak hozzá.

A szívcsakra legfőbb területei:

– megbocsátás
– szeretet
– adás és elfogadás
– együttérzés

Ha a szívcsakrája nem működik megfelelően, annak fizikai és érzelmi következményei is lehetnek. Ilyenek a különböző szívbetegségek, magas vérnyomás, rák, immunrendszerrel kapcsolatos betegségek, asztma, ekcéma, AIDS, szénanátha,autoimmun betegségek.
Ametiszt
Az ametiszt ásvány az egyik legerősebb és leghatékonyabb ásványunk, a 12 mesterkristály egyike. A koronacsakra köve. Az ametiszt javítja az agy koncentráció képességét, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket és jótékony hatással van az érrendszeri problémákra. Általános fájdalomcsillapító hatása van, ezért kiváló migrénes fejfájásra és csökkenti a pszichológiai fájdalmakat is. Hatékonyan oldja a stresszt, és kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Alkalmazhatjuk duzzanatok, illetve bőrbetegségek kezelésére, enyhíti az ekcéma tüneteit és csökkenti az ízületi gyulladás okozta fájdalmakat. Élénkíti a hasnyálmirigy működését és serkenti az immunrendszert.
Őseink, erős nyugtató és spirituális kőnek tartották. Ha egy tiszta világos ametiszt a párnánk alá helyezünk, biztosítja a nyugtató, mély alvást. Gyorsítja a spirituális fejlődésünket, segít az intuíciók tiszta meglátásában. Összekapcsolja a fizikai, szellemi, érzelmi testet a spirituálissal. Átalakítja a felénk irányuló negatív energiákat, így tisztítja és védi auránkat. Hordozójának nyugalmat és biztonságérzetet ad. Tilos paranoid skizofréneknek a használata.

 

Aventurin

Az aventurin az önbecsülés köve, rámutat értékeimre, de segít kibontani önmagamban a kreativitást. Egyensúlyt teremt tudattisztítással. Rámutat, mi van káromra, mit kell megszüntetnem, mire kell törekednem. A megvalósításban is segítségemre van. Az empátia, a megbocsátás köve. Bőrgyógyító, vérnyomás kiegyenlítő, immunrendszer erősítő. Köszvény és pikkelysömör esetén is használható. Gyulladás- és allergiacsökkentő. Szív- és érrendszergyógyító.

 

Narancs kalcit
Gyógyító hatással van: emésztésre, kötőszövetre, bőrre, csontokra.
Ezoterikus hatásai: A narancs kalcit a kettes csakrába kapcsolódik, de hatással van a napfonatra, és a gyökércsakrára is. Ez a kő szembesít félelmeinkkel, aggodalmainkkal. Segítségével megérthetem, hogy félelmeim mennyire megnyomorítják életemet. Gyöngéden megállít az előlük elfutásban, szembefordít velük. Felszabadulnak a kettes csakra félelem- és fájdalomörvényei és egészséges forgásba állnak, öröm- és boldogságörvénnyé válnak. Ahogy beindulnak és állandó teljes intenzitással dolgoznak, életünkben is felragyog az öröm, a boldogság napsugara, és az árnyékok eloszlanak. Ettől a pillanattól fogva csak rajtunk múlik, hogyan éljük azt.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Crystal water chips (Kristálydarabok víz energetizálásához)” értékelése elsőként

X