STRESSAL

Szibériai ginseng (Stressal) tabletta 60 darab

Listaár: 2.190 Ft

Cikkszám: DSL-0011 Kategória:

Aktív hatóanyag: szibériai ginseng kivonat 1000 mg
Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, magnézium-sztearát.
Felhasználás: Vegyen be naponta kettő tablettát.

A szibériai ginseng serkentőleg hat a központi idegrendszerre, a mellékvesekéregre és az ondótermelésre. Segíti a szervezet alkalmazkodását a fizikai és lelki stresszel járó állapotokhoz, a hideghez, a sugárzáshoz, stb. Immunrendszer-erősítő, különösen a nyiroksejtekre, valamint az alacsony vércukorszintre van kedvező hatással.

Termékleírás

Stressz elleni és a szervezet alkalmazkodását segítő hatásáért alkalmazzák, továbbá az alacsony vérnyomással kísért aszténia (erőtlenség) kezelésére. A Stressal tabletta immunrendszert serkentő tulajdonsága miatt a vírusfertőzések megelőzésében is szerepet kaphat.

A táplálékkiegészítők használata nem helyettesítheti az egészséges étrendet és életmódot. Ha terhes, szoptat, vagy receptköteles gyógyszert szed, ill. egyéb ok miatt áll orvosi felügyelet alatt, célszerű tájékoztatni a kezelőorvost az egyéb kiegészítők bevétele előtt. Szakítsa meg a készítmény szedését és tájékoztassa kezelőorvosát, ha nem várt esemény következik be a készítmény szedésével kapcsolatban. Ne lépje túl a javasolt adagokat. Száraz, hűvös helyen tárolja. Gyermek elől elzárva tárolandó. Csonthéjasokat, szóját, tejet, rákot és halat feldolgozó gépsoron készült.
Származási hely: Szlovénia
Forgalmazza: Aszklépiosz Szentélye Kft., 7300 Komló, Március 15. u. 32, www.dermasal.hu

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Szibériai ginseng (Stressal) tabletta 60 darab” értékelése elsőként

X